Saint Henry's Tattoo - Halle Zoersel

Hallo!

Ik ben Christophe Goossenaerts, 38 jaar, maar zo goed als iedereen kent mij als ‘de Gossie’. Een bijnaam die in mijn jeugdjaren ontstaan is.
In mijn puberteit werd mijn passie voor tekenen concreet, op alles was ik aan het tekenen: kaften, schriften, de muren in mijn slaapkamer, noem maar op.

Na enkele jaren op de arbeidsmarkt, en de blijvende interesse in kunst en tekenen, ben ik Illustratieve Vormgeving gaan studeren aan de Academie in Berchem.

5 jaar lang heb ik daar allerlei teken- en druktechnieken geleerd en ontwikkelde ik mijn eigen stijl. Sketch, lijntekeningen en zwart/wit tekenen waren (en zijn) mijn favoriete stijlen. Ik studeerde af met hoge onderscheiding.

Saint Henry's Practice - Tattooshop Halle-Zoersel
bb
Saint Henry's Practice - Tattooshop Halle-Zoersel
bb

Opening Saint Henry's Practice

Intussen was ik, dankzij mijn lieftallige vrouw, nog meer geboeid geraakt door tattoos en deze vorm van kunst dan dat ik al was. Eén van mijn vaste tattoo-artists zocht een ‘apprentice’ en mede dankzij een samenloop van toevalligheden en geluk ging ik in 2017 aan de slag in zijn studio. Ik leerde het vak, met respect voor de kunst en de technieken. 5,5 jaar lang was Yellow Ink mijn stek, met dank aan Seppe Beckers.

In 2022 kocht ik, samen met mijn vrouw, een dokterspraktijk in Halle-Zoersel. Dit met het oog op het openen van mijn eigen tattoo-studio. Ik voelde dat het tijd was om mijn vleugels uit te slaan. Na enkele maanden verbouwen ging in januari ‘23 Saint Henry’s Practice open. De naam is een eerbetoon aan mijn grootvader.

Maak een afspraak

Bij SHP kan je terecht voor allerlei stijlen, met oog voor detail. Je bent bij mij in goede handen. Ik ga voor kwaliteit en wil jouw idee in realiteit omzetten. Wees welkom in Saint Henry’s Practice!